'Star Trek Beyond' wordt geen "greatest hits"

'Star Trek Beyond' wordt geen "greatest hits"

Dat belooft Simon Pegg.

Een van de films die wat ondergesneeuwd lijkt te worden door al het superhelden- en Star Wars-geweld, lijkt Star Trek Beyond. Toch belooft het een speciale film te worden, aangezien deze verschijnt in het jaar dat de franchise 50 jaar oud is. Tijdens CinemaCon spraken Simon Pegg en producent J.J. Abrams over het effect van dit heugelijke feit op Justin Lin Star Trek Beyond.

"Nee het wordt geen Greatest Hits, maar het is een latere herhaling, overduidelijk. Ik denk dat echte Star Trek-fans de film echt gaaf gaan vinden aangezien de film Star Trek in zijn DNA heeft zitten. We doen moeite om ons te houden aan wat we eerder hebben gecreëerd en wat er ooit is neergezet met Star Trek."

Hij weet wel wat er op het spel staat: "Ik denk dat het ook heeft te maken met wat er eerder is gebeurd, maar we moeten ook begrijpen dat dit een verhaal is en blijft dat openstaat voor iedereen. Niemand is niet welkom in Star Trek. Dus het moet de fans omarmen die er al 50 jaar zijn en het moet de mensen omarmen die zo zijn van 'Oh Star Trek, wat is dat?' Ik hoop dat de film hen een kans geeft dit uit te vinden."

Of Star Trek Beyond ook daadwerkelijk zo ontdekt gaat worden, is voorlopig niet duidelijk. Wel werd de eerste "Beastie Boys-trailer" niet bepaald soepeltjes ontvangen. De derde moderne Star Trek-film verschijnt op 21 juli in de Nederlandse bioscoop. Check de trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair