Eerste blik op Scarlett Johansson in 'Ghost in the Shell'

Eerste blik op Scarlett Johansson in 'Ghost in the Shell'

De opnames zijn begonnen in Nieuw-Zeeland.

De productie is begonnen van Ghost in the Shell, een actiefilm van Rupert Sanders. In de film, die op dit moment in Wellington, Nieuw-Zeeland opgenomen wordt, speelt Scarlett Johansson de hoofdrol. Hieronder kan je meteen de eerste foto bekijken van de film die op 30 maart 2017 in Nederland in première moet gaan.

Ghost in the Shell is gebaseerd op de beroemde gelijknamige manga van Kodansha Comics. De manga werd geschreven en geïllustreerd door Masamune Shirow; deze filmversie door Jonathan Herman en Jamie Moss. Centraal staat Major, een special ops mens/cyborg hybriede die een elite-eenheid van Section 9 leidt. Ze is toegewijd aan het stoppen van de meest gevaarlijke criminelen en extremisten, maar komt tegenover een gevaarlijke vijand te staan die als doel heeft alle ontwikkelingen op het gebied van cybertechnologie een halt toe te roepen.

Naast Scarlett Johansson spleen ook Beat Takeshi Kitano (Daisuke Aramaki), Juliette Binoche (Dr. Ouelet), Michael Pitt (Kuze), Pilou Asbæk (Batou) en Kaori Momoi rollen.



NieuwsFilm

meest populair