Algemeen

Bioscoopreleases week 15

Met o.a. The Jungle Book en Demolition.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:53 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagendaThe Jungle Book (2016)


Mowgli (Neel Sethi) is een jongen die opgevoed is door een groep wolven. Maar Mowgli komt erachter dat hij niet meer welkom is in de jungle, als de angstaanjagende tijger Shere Khan (Idris Elba) arriveert. Hij heeft verwondingen die hem aangedaan zijn door mensen en ziet Mowgli daarom als een bedreiging die geëlimineerd moet worden. Onder begeleiding van de panter Bagheera (Ben Kingsley) en de immer vrolijke beer Baloo (Bill Murray) gaat Mowgli op weg maar de mensenwereld. Onderweg ontmoet hij junglewezens die niet bepaald het beste met hem voor hebben, van de verleidelijke python Kaa (Johansson) tot de gladde prater Koning Louie (Christopher Walken).

Demolition (2015)


Een bankier verkeert die sinds de tragische dood van zijn vrouw in emotioneel isolement. Hij zet alles op alles om te achterhalen waar het met hem is misgegaan en vindt zijn verlossing uiteindelijk in de vorm van een vrouw die hij toevallig op straat tegenkomt.

My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)

Regie: Kirk Jones

Het stel Toula en Ian hebben maar weinig tijd voor elkaar door drukte en hun tienerdochter. Als een familiegeheim wordt onthuld komen de bekende personages uit de eerste film weer bij elkaar voor een nieuwe Griekse bruiloft.

I Am Wrath (2016)


Als Stanleys vrouw Vivian op brute wijze vermoord wordt door tuig, slaat hij compleet door. Met zijn oude vriend Dennis zoekt hij de criminelen op en zorgt hij dat ze het zwaar te verduren krijgen.

El Clan (2015)


Arquimedes is het gezinshoofd van de Argentijnse familie Puccio. In de jaren tachtig ontvoerde zijn gezin rijke burgers in ruil voor moord. Zijn gijzelaars waren gevangen in het huis van het gezin, alwaar het angstaanjagende geschreeuw iedereen verantwoordelijk maakte.

Mammal (2016)


Margaret, een gescheiden vrouw van in de 40 die alleen woont in Dublin, krijgt te horen dat haar tienerzoon vermist is. Tijdens deze moeilijke periode ontsnapt ze dagelijks naar het plaatselijke zwembad. Op een dag loopt ze daar Joe tegen het lijf, een dakloze jongen die ze ooit heeft geholpen. Margaret biedt Joe een slaapplek aan in haar huis en er begint een onorthodoxe relatie te ontstaan tussen hen. Wanneer haar zoon dood terug wordt gevonden begint haar ex-man Matt plots op willekeurige momenten op te duiken in haar leven.


0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair