Video

Twee clips & actievolle foto's 'Captain America: Civil War'

Het complete team Iron Man neemt het op tegen Bucky en bekijk een eerste blik op schurk Baron Zemo.

door Jim Pedd om 18:16 in Video
Ondanks de eerste positieve recensies van Captain America: Civil War gaat de promotiecampagne voor de film vrolijk verder. Niet alleen hebben we twee nieuwe clips, ook is er een eerste officiële blik op schurk Baron Zemo (Daniel Brühl) en nog een hele reeks foto’s en covers van Entertainment Weekly.

Op de foto’s die zijn vrijgegeven, zien we voornamelijk actievolle shots. Hetzelfde geldt voor de covers van EW, die gezamenlijk een mooi beeld vormen van de strijd tussen de Avengers op het vliegveld van Leipzig. We zien van links naar rechts: Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Ant-Man (Paul Rudd), Falcon (Anthony Mackie), Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), War Machine (Don Cheadle), Black Widow (Scarlett Johansson), Black Panther (Chadwick Boseman) en Vision (Paul Bettany).

Klik op onderstaande afbeelding om een vergroting te zien.
Dan zijn er nog twee clips vrijgegeven. In de eerste zien we hoe het complete team van Iron Man het opneemt tegen de Winter Soldier. Niet alleen Tony Stark, T’Challa en Black Widow doen dat, maar ze krijgen ook hulp van Emily VanCamps Sharon Carter.De andere clip is er een waarin we zien hoe Tony en Steve een heftige discussie voeren over het accepteren van controle door de Verenigde Naties. Steve is er vooral op tegen omdat ze daarmee hun vrijheid van het kiezen waarvoor ze vechten opgeven.Tot slot hebben we nog een reeks foto’s, eveneens vrijgegeven door EW.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

De clips sla ik over Smiley face Maar de plaatjes, en de hype er om heen vind ik wel super :D Ook super dat ze Spider-Man maar 1x hebben getoond in al hun promotie materiaal. Hij wordt geprezen door de reviews. Dus ik ben benieuwd!

jostru

Avatar

Wat ziet T'Challa er toch badass uit :E

NieuwsFilm

meest populair