Twee clips & actievolle foto's 'Captain America: Civil War'

Twee clips & actievolle foto's 'Captain America: Civil War'

Het complete team Iron Man neemt het op tegen Bucky en bekijk een eerste blik op schurk Baron Zemo.

Ondanks de eerste positieve recensies van Captain America: Civil War gaat de promotiecampagne voor de film vrolijk verder. Niet alleen hebben we twee nieuwe clips, ook is er een eerste officiële blik op schurk Baron Zemo (Daniel Brühl) en nog een hele reeks foto’s en covers van Entertainment Weekly.

Op de foto’s die zijn vrijgegeven, zien we voornamelijk actievolle shots. Hetzelfde geldt voor de covers van EW, die gezamenlijk een mooi beeld vormen van de strijd tussen de Avengers op het vliegveld van Leipzig. We zien van links naar rechts: Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Ant-Man (Paul Rudd), Falcon (Anthony Mackie), Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), War Machine (Don Cheadle), Black Widow (Scarlett Johansson), Black Panther (Chadwick Boseman) en Vision (Paul Bettany).









Klik op onderstaande afbeelding om een vergroting te zien.

[/url]

Dan zijn er nog twee clips vrijgegeven. In de eerste zien we hoe het complete team van Iron Man het opneemt tegen de Winter Soldier. Niet alleen Tony Stark, T’Challa en Black Widow doen dat, maar ze krijgen ook hulp van [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=48658]Emily VanCamp
s Sharon Carter.



De andere clip is er een waarin we zien hoe Tony en Steve een heftige discussie voeren over het accepteren van controle door de Verenigde Naties. Steve is er vooral op tegen omdat ze daarmee hun vrijheid van het kiezen waarvoor ze vechten opgeven.



Tot slot hebben we nog een reeks foto’s, eveneens vrijgegeven door EW.











NieuwsFilm

meest populair