Trailer: Morris Chestnut vecht voor z'n baby in 'When the Bough Breaks'

Trailer: Morris Chestnut vecht voor z'n baby in 'When the Bough Breaks'

Na het succes van The Perfect Guy (2015) waagt filmmaatschappij Screen Gems nog een kansje met de acteur.

Filmmaatschappij Screen Gems lijkt wel vertrouwen te hebben in Morris Chestnut. In 2014 tekende de acteur een contract voor drie films en de eerste daarvan, The Perfect Guy (2015), haalde zo'n 60 miljoen dollar op met een budget van 12 miljoen dollar. Niet gek dus dat de samenwerking wordt voortgezet en van hun volgende film, een thriller genaamd When the Bough Breaks, is nu de eerste trailer te bekijken.

John (Chestnut) en Laura Taylor (Regina Hall) zijn een jong en zakelijk stel dat heel erg toe is aan een kind. Aangezien dit maar niet wil lukken, komen ze uit bij Anna (Jaz Sinclair), op het eerste gezicht de perfecte surrogaatmoeder. Ze wordt zwanger en alles lijkt goed te gaan, maar na verloop van tijd creëert ze een psychotische en gevaarlijke fixatie voor John. Hij en Laura raken verstrikt in Anna's dodelijke spelletje en moeten alles op alles zetten om de controle over hun leven en toekomst terug te krijgen.

De film komt van regisseur Jon Cassar, bekend van de western Forsaken (2015) met Kiefer en Donald Sutherland. When the Bough Breaks komt in de VS uit op 16 september.



NieuwsFilm

meest populair