Dvd-releases week 16

Dvd-releases week 16

Met o.a. Black, I Am Here en Mannenharten 2.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD

Bekijk de afbeelding

Kelly & Cal (2014)


Juliette Lewis speelt Kelly, ooit een wilde meid die inmiddels een typische huismoeder is. Op een dag komt ze erachter dat ze wordt bespioneerd door haar buurjongen Cal, waarna er een bijzondere vriendschap tussen de twee tot stand komt. Kelly herontdekt haar wilde kant, wat zich onder meer uit in het blauw verven van haar haar.
Bekijk de afbeelding

Northern Soul (2014)


John Clarke en zijn vrienden merken dat hun dorpje wordt overgenomen door nieuwe muzikale invloeden. Ze dromen ervan om naar Amerika af te reizen en op zoek te gaan naar zeldzame platen waarmee ze als DJ kunnen doorbreken in de Northern Soul-scene. Uiteraard zijn er zaken waardoor ze worden tegengewerkt, zoals ouders, leraren en politie.
Bekijk de afbeelding

I Am Here (2014)


Een succesvolle zakenvrouw wil heel graag een kind. Na haar zoveelste miskraam is de maat vol en besluit ze het heft in eigen handen te nemen en haar droom alsnog te realiseren.
Bekijk de afbeelding

Spooks: The Greater Good (2015)


'Spooks: The Greater Good' is de filmversie van BBC's langlopende spionageserie. De film begint met terrorist Adam Qasim (Elyes Gabel) die tijdens een standaardoverdracht weet te ontsnappen. De grote man bij MI5, Harry Peace (Peter Firth), krijgt de schuld in de schoenen geschoven en verdwijnt plots uit beeld. Het is aan Will Crombie (Kit Harington), een voormalig lid van Peace's team, om te onderzoeken wat er is gebeurd met Harry, die voor het laatst werd gezien toen hij van een brug de Thames in sprong.
Bekijk de afbeelding

Fashion Chicks (2015)


Esmee is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om modeontwerper te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Tegelijk gaat ze haar eigen kleding ontwerpen middels een alter ego en dat lukt al snel. Maar kan ze het geheim houden?
Bekijk de afbeelding

Suffragette (2015)


De film volgt het verhaal van de vrouwen die actief waren binnen de eerste Britse feministenbeweging. Ze speelden een levensgevaarlijk kat-en-muisspel met de meedogenloze staat waarin ze woonden, met als doel stemrecht voor vrouwen af te dwingen. Het waren werkende vrouwen die er op den duur achter kwamen dat vredig verzet geen zoden aan de dijk zette. Vandaar dat ze overschakelden naar radicalere middelen en geweld, bereid om alles op het spel te zetten.
Bekijk de afbeelding

Mannenharten 2 (2015)


In Mannenharten 2 is er veel, maar ook weinig veranderd in de levens van de mannen. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar, besluit Tim (Daan Schuurmans) - die net terug is van zijn reis - een tijdje single te blijven en valt womanizer Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een nieuw zangtalent. Niels (Fabian Jansen) gooit het na een cursus vrouwen versieren over een hele andere boeg en de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet) zoekt overal in Amsterdam naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde.
Bekijk de afbeelding

The Guvnors (2014)


The Guvnors is een gewelddadige thriller, die zich afspeelt in de wijken van South East Londen. Daar komen twee generaties samen in een bruut conflict.
Bekijk de afbeelding

Das kleine Gespenst (2013)


De Kleine Geest woont in een kasteel, dat waakt over een klein dorpje. Hij wordt wakker, precies één uur nadat de klok middernacht geslagen heeft. Volg het Spookje tijdens zijn avontuur om zijn eerste zonsopkomst ooit te zien!
Bekijk de afbeelding

Black (2015)


Mavela en Marwan zijn leden van twee rivaliserende jeugdbendes uit het Brusselse. Hij is lid van de 1080 en zij van Black Bronx. Na een ontmoeting op het politiebureau beginnen ze voor elkaar te vallen maar de strijd tussen de bendes maakt deze liefde zeer moeilijk.
Bekijk de afbeelding

Bunker of the Dead (2015)


In het mooie stadje Oberammergau volgen de vrienden Markus en Thomas de instructies die ze vonden in een oud Joods dagboek, om toegang te verkrijgen tot een ondergrondse militaire basis uit de Tweede Wereldoorlog: CERUSIT.
Bekijk de afbeelding

Jess & James (2015)


Jess (Martín Karich) heeft een gelukkige jeugd met enkele geheimen, die hij verbergt voor zijn slimme ouders. James (Nicolás Romeo) woont samen met zijn lichtgeraakte moeder en voelt zich gevangen. Nadat ze elkaar hebben ontmoet voor een seksafspraak, besluiten ze om een gezamenlijke road trip te gaan maken door Argentinië om Jess zijn van hem vervreemde broer te ontmoeten. Op hun reis krijgen ze te maken met vreemde gebeurtenissen en nemen ze deel aan een triootje, wat de twee dichter tot elkaar brengt. Samen ontdekken ze een nieuwe visie op vrijheid en gelukkig zijn.
Bekijk de afbeelding

La casa del fin de los tiempos (2013)


Dulce is een moeder die in haar oude huis door geesten geteisterd wordt. Dertig jaar later, als ze een oude vrouw geworden is, keert ze terug naar het huis om het mysterie te ontrafelen.
Bekijk de afbeelding

Gore Whore (1994)


Een formule wordt gestolen uit het lab van Dr. Whitman, die meteen een privé-detective, Charles Barr, inhuurt. Deze ontdekt dat een dode prostituee de formule gestolen heeft, omdat dit, in combinatie met bloed, haar in leven weet te houden. De prostituee maakt het Barr erg moeilijk door allerlei lijken tot leven te wekken en op hem af te sturen. Barr moet nu door een hel om de formule van Dr. Whitman terug te krijgen...
Bekijk de afbeelding

Safety First: The Movie (2015)


Beveiligingsteam 'Safety First' accepteert zijn grootste uitdaging tot nu toe: de beveiliging van het beroemde festival Tomorrowland te verzorgen.
Bekijk de afbeelding

North v South (2015)


Twee geliefden moeten een weg vinden door een oorlog die tussen de noordelijke en zuidelijke misdaadwerelden uitgevochten wordt.
Bekijk de afbeelding

Playing with Dolls (2015)

Regie: Rene Perez

Een seriemoordenaar wordt doelbewust vrijgelaten uit een inrichting voor geesteszieke misdadigers zodat hij meer moorden kan plegen.
Bekijk de afbeelding

Abandoned (2015)

Regie: John Laing

Vier mannen vertrekken op een zeiljacht voor een plezierreis. Maar een ongekend zware storm slaat plotseling toe. Een enorme vloedgolf doet het jacht omslaan en de vier moeten al hun overlevingsinstinct uit de kast halen om het er onder barre omstandigheden levend vanaf te brengen. Ze moeten niet alleen de strijd tegen de elementen en de oceaan aangaan, maar ook onderling wantrouwen en geweld het hoofd bieden...
Bekijk de afbeelding

San Andreas Quake (2015)


Een in diskrediet geraakte seismoloog uit LA waarschuwt voor een aankomende aardbeving met een kracht van 12,7 op de schaal van Richter. Niemand neemt haar echter serieus, waarop ze met haar familie op de vlucht slaat.
Bekijk de afbeelding

Le grand partage (2015)


Een ongewoon koude winter dwingt de Franse regering om de rijke mensen te forceren arme burgers in hun huizen te verwelkomen. Het heet Le Grand Partage en zorgt voor grote problemen in een duur appartementencomplex.


NieuwsFilm

meest populair