Volledige red-band trailer 'The Do-Over' met Adam Sandler & David Spade

Volledige red-band trailer 'The Do-Over' met Adam Sandler & David Spade

Actiekomedie van Netflix die volgende maand uitkomt.

Streamingdienst Netflix heeft de hoofdtrailer van The Do-Over vrijgegeven, nadat ze een maand geleden ons een eerste blik op de komedie schonken. Het is de tweede Netflix-film die Adam Sandler met hen maakt, twee jaar geleden werd bekend dat hij er in totaal vier zou doen. De eerste was The Ridiculous 6. Bekijk hieronder de trailer.

Charlie (David Spade) is een bankmanager in een supermarkt en op het moment is hij verre van blij met zijn leven. Tijdens een schoolreünie komt hij weer in contact met Max (Sandler), die beweert een FBI agent te zijn. Om hun levens op te frissen vertrekken de twee op reis met de bedoeling veel lol te maken. Maar op een nacht zet Max hun dood in scène, zodat ze opnieuw kunnen beginnen. De identiteiten die ze echter aannemen zijn van levensgevaarlijke mensen.



De Netflix-komedie is geregisseerd door Steven Brill, hij werkte voorheen met Sandler aan Little Nicky. Kevin Barnett en Chris Pappas schreven het verhaal. Naast de bovengenoemde grappenmakers zien we ook o.a. Paula Patton, Natasha Leggero, Luis Guzmán en Nick Swardson. Mensen die wat in deze film zien, en tevens een Netflix abonnement bezitten, kunnen The Do-Over vanaf 27 mei zien.



NieuwsFilm

meest populair