Bioscoopreleases week 16

Bioscoopreleases week 16

Met o.a. Hardcore Henry & The Boss.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Boss (2016)


Een titaan van de industrie wordt naar de gevangenis gestuurd, als ze gepakt wordt tijdens een verboden ruil. Als ze weer vrij komt, probeert ze zichzelf een nieuwe naam te geven als Amerika's liefje. Maar niet iedereen kan haar zomaar vergeven.
Bekijk de afbeelding

Hardcore Henry (2015)


Een man wordt wakker en herinnert zich niets, wat misschien te maken heeft met het feit dat zijn vrouw hem net weer tot leven heeft gewekt. Ze zegt dat hij Henry heet en dat hij een cyborg is. Vijf minuten later wordt ze gekidnapt en is het aan Henry om haar te redden. De dader is Akan, een megalomane psychopaat met telekinetische krachten en een gigantisch leger van huurlingen achter zich. Henry bevindt zich in Rusland en iedereen heeft het op hem voorzien, behalve dan de mysterieuze Jimmy.
Bekijk de afbeelding

Franny (2015)


Een filantroop bemoeit zich met de levens van onlangs getrouwde koppels in een poging zijn eigen verleden te herleven.
Bekijk de afbeelding

Monsieur Chocolat (2016)


Monsieur Chocolat vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische Franse clown Chocolat, de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het snelle geld? Het vergeten verhaal van een buitengewoon man.
Bekijk de afbeelding

Kollektivet (2016)


Samen met dochter Freja hebben Erik en Anne een geweldig leventje. Op een dag besluiten ze het roer om te gooien en richten ze met wat vrienden een commune op. Samen trekken ze in een villa in, waar al snel een hechte gemeenschap ontstaat. Toch zet een liefdesaffaire de boel zwaar onder druk...
Bekijk de afbeelding

Tomorrow (2015)


Het klimaat verandert. In plaats van het ergst mogelijke te laten zien dat zou kunnen gebeuren, focust deze documentaire zich op mensen met oplossingen en de zaken die ze ondernemen om ze te implementeren.


NieuwsFilm

meest populair