Algemeen

Oakes Fegley naast Julianne Moore in Todd Haynes' 'Wonderstruck'

Het acteurtje speelt binnenkort een grote rol in Disney's Pete's Dragon.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 12:06 in Algemeen
Pete's Dragon-acteurtje Oakes Fegley heeft een van de hoofdrollen gescoord in Wonderstruck, de nieuwste film van Todd Haynes. De film is een productie van Amazon Studios.

Wonderstruck is gebaseerd op het boek van Brian Selznick en vertelt twee verschillende verhalen over dove kinderen. Het eerste verhaal gaat over Rose (Millicent Simmonds), die in 1927 ontsnapt uit haar huis in New Jersey om haar filmidool in New York te ontmoeten. Het tweede verhaal gaat over Ben (Fegley), die doof is aan één oor en met zijn familie in 1977 na de dood van zijn moeder verhuist van Minnesota naar New York.

Naast de eerder genoemde kindacteurs zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Julianne Moore, Michelle Williams, Cory Michael Smith en Jaden Michael. Over een releasedatum is nog niks aangekondigd.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair