Mike Tyson gecast in sequel 'Kickboxer: Retaliation'

Mike Tyson gecast in sequel 'Kickboxer: Retaliation'

Het eerste deel, Kickboxer: Vengeance, moet later dit jaar verschijnen

Voormalig bokskampioen Mike Tyson is de nieuwste toevoeging aan de cast van Kickboxer: Retaliation, het vervolg op de door John Stockwell geregisseerde remake Kickboxer: Vengeance, die in september de bioscopen en VOD moet bereiken.

In Vengeance worden de hoofdrollen gespeeld door Alain Moussi, Jean-Claude Van Damme, Dave Bautista, Gina Carano, Georges St-Pierre en Darren Shahlavi. De film gaat over vechtersbaas Kurt Sloane (Moussi), die wraak wil nemen op zijn broer door het op te nemen tegen de moordenaar (Bautista) in een ondergronds vechttoernooi.

In Kickboxer: Retaliation wordt Kurt gedwongen om opnieuw naar Thailand af te reizen om het op te nemen tegen een enorme tegenstander, die gespeeld zal worden door Hafpor Julius Bjornsson, ofwel The Mountain in Game of Thrones. Tyson zal de rol spelen van een geharde crimineel die ook meedoet aan een vechttoernooi in een Thaise gevangenis.

De opnames van Kickboxer: Retaliation vinden momenteel plaats in de Amerikaanse staen Californië en Nevada. In juni worden de opnames verplaatst naar Thailand. Dimitri Logothetis regisseert.



NieuwsFilm

meest populair