Voetballer Ronaldinho gecast in 'Kickboxer: Retaliation'

Voetballer Ronaldinho gecast in 'Kickboxer: Retaliation'

Na twee keer de Gouden Bal te hebben gewonnen, gaat de sportheld nu ook duidelijk voor de Oscar...

Vorige week werd nog aangekondigd dat voormalig Mike Tyson een rol zal spelen in actie-sequel Kickboxer: Retaliation, en nu kunnen ook de Braziliaanse voetballer en tweevoudig Gouden Bal-winnaar Ronaldinho toevoegen aan de cast. Hij zal de rol spelen van Ronaldo (...), een martial arts-expert die in de gevangenis aan hoofdrolspeler Alain Moussi zal tonen hoe hij zijn dodelijke trappen kan verfijnen. UFC-ster Paige VanZant zal overigens ook een rol spelen in de film.

De opnames van Retaliation zijn momenteel volop in gang, maar eind dit jaar krijgen we eerst Kickboxer: Vengeance voorgeschoteld. In Vengeance worden de hoofdrollen gespeeld door Alain Moussi, Jean-Claude Van Damme, Dave Bautista, Gina Carano, Georges St-Pierre en Darren Shahlavi. De film gaat over vechtersbaas Kurt Sloane (Moussi), die wraak wil nemen op zijn broer door het op te nemen tegen de moordenaar (Bautista) in een ondergronds vechttoernooi.

In Kickboxer: Retaliation wordt Kurt gedwongen om opnieuw naar Thailand af te reizen om het op te nemen tegen een enorme tegenstander, die gespeeld zal worden door Hafpor Julius Bjornsson, ofwel The Mountain in Game of Thrones.

De opnames van Kickboxer: Retaliation vinden momenteel plaats in de Amerikaanse staen Californië en Nevada. Deze maand worden de opnames verplaatst naar Thailand. Dimitri Logothetis regisseert.



NieuwsFilm

meest populair