James Wan keert waarschijnlijk niet terug voor 'The Conjuring 3'

James Wan keert waarschijnlijk niet terug voor 'The Conjuring 3'

De regisseur heeft het de komende jaren behoorlijk druk met allerlei grote projecten.

James Wans The Conjuring 2t draait vanaf deze week in de Nederlandse en Amerikaanse bioscopen en krijgt de nodige lovende recensies. Er wordt daarnaast in de Verenigde Staten een sterk openingsweekend van 35 miljoen dollar verwacht, dus het is niet geheel verwonderlijk dat er al over een derde deel wordt gesproken.

Regisseur Wan zal zich de komende jaren echter bezig gaan gehouden met enorme films zoals Aquamen en Robotech, dus het lijkt erg onwaarschijnlijk dat Wan zal terugkeren voor The Conjuring 3, als Warner Bros. snel met een vervolg wil komen. Tijdens een interview met Entertainment Weekly zei de getalenteerde regisseur er het volgende over:

''Nog een Conjuring? Nou ja, ik hou van deze wereld, ik hou van Vera Farmiga en Patrick Wilson, en ik heb een geweldige relatie met New Line en Warner Bros., dus het zou helemaal niet zo slecht zo zijn om terug te keren. Ik denk niet dat ik het aanbod zou afslaan, maar ik ben de komende jaren zo ontzettend druk, dat ik niet denk dat ze op me zullen gaan wachten...''

Als Wan niet zal terugkeren als regisseur, zal hij waarschijnlijk wel dienst blijven doen als uitvoerend producent (net zoals hij dat deed met latere delen van Insidious en Saw).

NieuwsFilm

meest populair