Flinke reeks posters 'Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children'

Flinke reeks posters 'Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children'

Met een wel heel spooky Samuel L. Jackson.

Regisseur Tim Burton (Planet of the Apes, Big Eyes) is dol op het maken van fantasierijke films. Dit jaar verschijnt van hem de boekverfilming Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children en ook deze zit weer vol uiteenlopende vreemde figuren. Op onderstaande set affiches staan deze centraal.

Als eerste zie je een grote banner waarop alle personages tegelijkertijd te zien zijn. Een deel daarvan komt bekend voor, maar vooral het rechter paneel is wat verser. Daar zien we acteur Samuel L. Jackson als zijn duistere Barron. Daarna volgt nog een algemener affiche, waarop we de twee belangrijke hoofdpersonages zien. Dit zijn Asa Butterfields Jacob en Ella Purnells Emma.

Klik voor een vergroting

[/url]



In de verfilming van het boek van schrijver Ransom Riggs zijn ook rollen weggelegd voor [url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=19849]Eva Green
, Judi Dench en Terence Stamp en zien we hoe de tiener Jacob naar een mysterieus eiland wordt geleid. Daar ontdekt hij de ruïnes van Miss Peregrine’s School for Peculiar Children. Terwijl hij de verlaten gangen en slaapkamers verkent, ontdekt hij dat de bewoners ongelofelijke krachten bezaten. En dat ze nog leven. De Nederlandse verschijningsdatum staat vast op 29 september. Hieronder acht personageposters.

















NieuwsFilm

meest populair