Algemeen

Remake 'Jacob's Ladder' verwelkomt Karla Souza

De Mexicaanse actrice is momenteel te bewonderen in de tv-serie 'How to Get Away with Murder.'

door Rik Timmer om 13:03 in Algemeen
Als het goed is zijn de opnames van Jacob's Ladder, een remake van de gelijknamige film uit 1990, al sinds mei aan de gang. Dat neemt niet weg wat regisseur David M. Rosenthal nieuwe namen aan de cast kan toevoegen. Deze bestaat momenteel uit Michael Ealy, Nicole Beharie en Jesse Williams. Deadline meldt nu twee nieuwkomers: Karla Souza (tv-serie How to Get Away with Murder) en Guy Burnet (tv-serie Chicago Fire).

De makers hebben vooralsnog weinig over het plot weggegeven, behalve dat het om twee broers draait en niet een mysterieuze horror wordt, maar een paranoïde actiethriller. Tim Robbins speelde in het origineel de hoofdrol, postbezorger Jacob Singer. Hij is een Vietnam-veteraan die op een dag zijn donkere verleden tracht te verhelderen wanneer onverklaarbare hallucinaties zich plotseling voordoen.

Deadline meldt dat Burnet ene Hoffman speelt en Souza een verpleegster genaamd Annie. Zij werkt met traumapatiënten en is gestationeerd in Afghanistan met de medische ploeg van Jacob. Ook hebben ze misschien een spoiler geplaatst, want naast haar naam staat een andere benaming. Het scenario van de nieuwe versie is verzorgd door Jeff Buhler, Sarah Thorp en Jake Wade Wall. Er is nog geen releasedatum.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair