Lovecraft-horror in teaser trailer 'The Creature Below'

Lovecraft-horror in teaser trailer 'The Creature Below'

Zal De Grote Ouden godheid Cthulhu opdagen?

Het FrightFest Film Festival vindt eind augustus in Londen plaats. Één van de voorstellingen wordt The Creature Below, het speelfilmdebuut van regisseur Stewart Sprake en zijn co-schrijver Paul Butler. De horror/sciencefiction speelt zich af in het fictieve universum van de Cthulhu Mythos, bedacht door schrijver H.P. Lovecraft. Bloody Disgusting heeft een eerste poster en een teaser trailer vrijgegeven voor de liefhebbers van het excentrieke genre.

Tijdens het diepzeeduiken ondergaat Olive (een begaafde, jonge mariene biologe) een traumatisch ongeluk en ontdekt daaropvolgend een onaards wezen. Olive raakt haar droombaan kwijt, maar niet voordat ze het wezen mee naar huis smokkelt. Ze hoopt zoveel mogelijk van de entiteit te leren, zonder dat ze het aan haar toegewijde vriendje Matt en vervreemde zus Ellie onthult. Afschuwelijke nachtmerries plagen haar echter 's nachts en Olive's herinneringen van het diepzeeduiken worden ontward. Een eeuwenoud schepsel laat haar onheilspellende dingen uit te voeren, met dodelijke gevolgen.



Olive, Ellie en Matt worden respectievelijk gespeeld door Anna Dawson, Michaela Longden en Daniel Thrace. De première van de horror, geproduceerd door Dark Rift Films, vindt op 27 augustus plaats. De makers hebben aangegeven dat liefhebbers van praktische effecten en gore goed op hun plaats zullen zijn.



NieuwsFilm

meest populair