James Franco en duistere sociëteiten in eerste trailer 'Goat'

James Franco en duistere sociëteiten in eerste trailer 'Goat'

Nick Jonas en Ben Schnetzer moeten een behoorlijk gewelddadige inwijding doorstaan in de film.

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van hun duistere sociëteitsdramafilm Goat, waarin we zien hoe machogedrag, geweld en broederschap geen goede combinatie is. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

In Goat zien we hoe de 19-jarige Brad Land (Ben Schnetzer) aan zijn universitaire opleiding begint na in de zomer een gruwelijk voorval te hebben meegemaakt. Zijn broer Brett (Nick Jonas) heeft al de nodige status op de campus en maakt Brad lekker door hem een plek in zijn sociëteit aan te bieden. Brad wil hoe dan ook lid worden van het dispuut, ware het niet dat de inwijding een ware hel blijkt te zijn. Wat vervolgens gebeurt, brengt de nodige gruwelijke gevolgen met zich mee.

Goat werd geregisseerd door Andrew Neel (King Kelly, Darkon) en het script werd geschreven door Neel, David Gordon Green en Mike Roberts (gebaseerd op de memoires van Brad Land). Naast Schnetzer en Jonas zijn er in Goat ook rollen weggelegd voor Gus Halper, Danny Flaherty, Virginia Gardner, Jake Picking en James Franco. De film is een productie van Christine Vachon en David Hinojosa van Killer Films, en James Franco en Vince Jolivette van Rabbit Bandini.

De Nederlandse releasedatum van Goat is nog onbekend.



NieuwsFilm

meest populair