Vierde 'Star Trek'-film nu officieel aangekondigd

Vierde 'Star Trek'-film nu officieel aangekondigd

Chris Hemsworth is terug als George Kirk!

Met nog een paar dagen te gaan tot de release van Star Trek Beyond, hebben Paramount Pictures, Skydance en Bad Robot bevestigd dat er een vierde film komt in de reboot-filmreeks. Gisteren was dat nog een gerucht, maar vandaag is het dus al zeker.

Precies zoals gisteren al bleek, keert Chris Hemsworth terug voor de vervolgfilm. Hij speelt de rol van George Kirk, de vader van Chris Pine’s Captain James T. Kirk. Het personage van Hemsworth was voor het laatst te zien in Star Trek uit 2009 en kwam toen noodlottig aan zijn einde.

In deze vierde film kruist Chris Pine’s Kirk paden met een man die hij nooit kon ontmoeten, maar wiens nalatenschap vanaf het moment dat hij geboren werd heeft nagezeten: zijn vader.

Er is nog geen releasedatum voor de vierde film. Wel is al bekend dat J.D. Payne en Patrick McKay werken aan het script. J.J. Abrams, regisseur van de eerste twee films en producent van Beyond, is ook bij deze vierde film betrokken.

Mocht je 'm gemist hebben, kan je hier onze feature over Star Trek Beyond lezen. Die film gaat komende donderdag in première.



NieuwsFilm

meest populair