Anton Yelchin wordt niet vervangen in 'Star Trek 4'

Anton Yelchin wordt niet vervangen in 'Star Trek 4'

De rol wordt niet opnieuw gecast.

Nu het officieel is dat er een vierde Star Trek-film komt, moet er natuurlijk gekeken worden naar de rol van Chekov. De rol van de communicatieofficier werd gespeeld door Anton Yelchin, die onlangs noodlottig om het leven kwam. De grote vraag waar de filmmakers mee geconfronteerd worden is daarmee duidelijk: wat gaan ze nu doen met de rol?

Tegenover de Toronto Sun vertelde producent J.J. Abrams dat hij niet opnieuw gecast wordt. ”We wisten toen we deze film gingen maken, dat het hartverscheurend zou worden omdat we ook al afscheid moesten nemen van Leonard [Nimoy], maar we hadden natuurlijk nooit verwacht dat dit zou komen. Ik zou zeggen dat we hem niet kunnen vervangen. Je kunt hem niet opnieuw casten. Ik kan me dat niet voorstellen en denk dat Anton beter verdient.”

Of het personage dan buiten beeld om de dood vindt weet Abrams niet. ”We hebben al zitten nadenken over wat we kunnen doen, maar werken eraan en het is nog te vroeg om erover te praten.” Natuurlijk zou men het ook makkelijker kunnen doen en het personage toe wijzen aan een ander ruimteschip. Er zijn talloze manieren om afscheid te nemen van een personage, zonder hem om het leven te brengen.

Voorlopig is het nog afwachten. Er is nog geen releasedatum voor Star Trek 4.



NieuwsFilm

meest populair