Ontmoet de personages van Disneys 'Moana'!

Ontmoet de personages van Disneys 'Moana'!

Wie zijn Tamatoa, Gramma Tala en Tui?

Walt Disney Animation Studios heeft vandaag de stemmencast van [film=]Moana[/film] onthuld en daarvoor onderstaande reeks banners vrijgegeven. In het hierop volgende introduceren we de hoofdpersonen en de acteurs die achter hun stemmen zitten. Moana, dat in Nederland als Vaiana uitgebracht wordt, draait vanaf 1 december in de bioscoop.

TAMATOA
Hieronder zie je Jemaine Clements Tamatoa. Hij is een in zichzelf gekeerde krab van wel 15 meter groot. Hij woont in Lalotai, het rijk der monsters.



GRAMMA TALA
Rachel House spreekt de stem van Gramma Tala in, de beste vriend en vertrouweling van Moana. Moana krijgt haar passie voor de oceaan en de speciale band die ze ermee heeft van haar oma. Gramma Tala’s zoon, Tui, is het stamhoofd van Motunui.



TUI & SINA
Temuera Morrison is Moana’s vader, Chief Tui. Hij is de sterke en gerespecteerde leider van de mensen van Motunui Island. Chief Tui wil dat Moana in zijn voetsporen als stamhoofd treedt, maar vreest dat ze teveel naar de oceaan trekt. Nicole Scherzinger is verder Moana’s moeder Sina. Zij is speelvol, slim en heeft een sterke wil. Sina begrijpt de aantrekkingskracht die de oceaan op Moana heeft, maar wil haar dochter ook beschermen tegend e grote gevaren aldaar.



HEIHEI
Alan Tudyk zit achter de stem van Heihei, een domme haan, de dorpsidioot. Hij komt per ongeluk terecht op Moana’s schip als ze de oceaan op gaat en wordt zo deel van haar epische reis.



KAKAMORA
Deze personages zijn piraten, die zich door niets laten weerhouden om te krijgen wat ze willen. Wie de stemmen inspreken is nog niet onthuld.



PUA
Het loyale biggetje dat de energie van een puppy en het onschuldige brein daarvan heeft.



MOANA
Niet nieuw, want we kennen haar natuurlijk al, maar Disney onthuld nog een foto van hoofdpersoon Moana, van wie Auli’i Cravalho de stem inspreekt.



MAUI
Tot slot is er Dwayne Johnsons halfgod Maui.



NieuwsFilm

meest populair