Nieuwe trailer ‘A Tale of Love And Darkness’ van Natalie Portman

De actrice debuteert als regisseur met film over Israël net na WO II

Er is een nieuwe trailer verschenen van A Tale of Love and Darkness, de film waar Natalie Portman in 2015 haar debuut als regisseur mee maakte tijdens het Cannes filmfestival. Portman schreef zelf ook het script, gebaseerd op de gelijknamige memoires van de Israëlische schrijver Amos Oz. Een boek dat hier in Nederlandse vertaling uitkwam onder de titel Een verhaal van liefde en duisternis.

A Tale of Love and Darkness draait om de jonge moeder Fania (ook gespeeld door Portman zelf) en haar zoon Amos, in Israël kort na de Tweede Wereldoorlog, als het land nog maar net bestaat. Fania en Amos overleefden Europa en komen naar Palestina om een nieuw bestaan op te bouwen. Terwijl ze zelf worstelt met een bipolaire stoornis probeert ze haar zoontje te vermaken met hoopvolle avonturenverhalen, om hem af te leiden van de harde realiteit om hen heen.

De nieuwe trailer komt uit in verband met de release van A Tale of Love and Darkness op 19 augustus in de VS. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair