Christopher Lambert naast Van Damme in 'Kickboxer: Retaliation'

Christopher Lambert naast Van Damme in 'Kickboxer: Retaliation'

De opnames van het vervolg op Kickboxer: Vengeance zijn momenteel volop in gang.

Christopher Lambert (Mortal Kombat, Highlander) is de nieuwste toevoeging aan de cast van Kickboxer: Retaliation. Lambert zal in de film te zien zijn naast Jean-Claude Van Damme, een andere held uit de jaren '80. Retaliation is het tweede deel in een reboot-trilogie van de succesvolle actiefilm Kickboxer uit 1989.

De opnames van Kickboxer: Retaliation zijn momenteel volop in gang, maar eind dit jaar krijgen we eerst Kickboxer: Vengeance voorgeschoteld. In Vengeance worden de hoofdrollen gespeeld door Alain Moussi, Van Damme, Dave Bautista, Gina Carano, Georges St-Pierre en Darren Shahlavi. De film gaat over vechtersbaas Kurt Sloane (Moussi), die wraak wil nemen op zijn broer door het op te nemen tegen de moordenaar (Bautista) in een ondergronds vechttoernooi.

In Kickboxer: Retaliation wordt Kurt gedwongen om opnieuw naar Thailand af te reizen om het op te nemen tegen een enorme tegenstander genaamd Mongkut (...), die gespeeld zal worden door Hafpor Julius Bjornsson, ofwel The Mountain uit Game of Thrones.

De opnames van Kickboxer: Retaliation vinden momenteel plaats in Thailand.

NieuwsFilm

meest populair