Algemeen

Ben Whishaw gecast in Disney's 'Mary Poppins Returns'

Hij zal te zien zijn naast Emily Blunt en Meryl Streep in de sequel.

door Zilko Tarici om 08:50 in Algemeen
De Britse acteur Ben Whishaw (Spectre, Perfume: The Story of a Murderer) is de nieuwste toevoeging aan de cast van de muzikale sequel Mary Poppins Returns van Walt Disney Pictures.

Het team dat musical-verfilming Into the Woods maakte zal deze nieuwe versie van P.L. Travers bekende boek realiseren. De film speelt zich a in Londen tijdens de Grote Depressie en gaat over de nu volwassen Jane en Michael Banks en hun drie kinderen, die worden bezocht door de enigmatische Mary Poppins (Emily Blunt) na een tragische gebeurtenis. Met haar unieke magische krachten en de hulp van haar vriend Jack (Lin-Manuel Miranda) helpt ze de familie nu om weer plezier te hebben in hun levens. Whishaw zal de rol van de volwassen Michael Banks spelen. Meryl Streep werd onlangs nog gecast als Mary's nicht Topsy Turvy.

Rob Marshall zal de film regisseren en het script werd geschreven door David Magee. John DeLuca en Marc Platt nemen op hun beurt de rol van producent voor hun rekening. Mary Poppin Returns moet rond kerst 2018 onze bioscopen bereiken.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair