POLL: Flops van 2016

POLL: Flops van 2016

Welke vind jij het leukst?

Walt Disney lijkt dit jaar de koning van de Box Office te gaan worden. De studio heeft een aantal grote hits weten te lanceren en met Rogue One: a Star Wars Story moet de grootste mogelijk nog volgen. Tegenover deze en andere successen staan ook een aantal mager presterende films, die veelal ook in de Nederlandse bioscoop hebben gedraaid: de flops! In deze POLL de vraag: welke flop van 2016 (tot op heden) vind jij nog het vermakelijkst?

Hieronder een lijst met vijftien grote en wat kleinere titels die niet goed hebben gepresteerd in de wereldwijde bioscoopzalen. Sommige films hebben niet in de Nederlandse bioscoop gedraaid, maar zijn ondertussen wel op schijf verkrijgbaar. Ondanks dat je ze mogelijk zou verwachten, zijn titels als Warcraft en Independence Day: Resurgence niet meegenomen. Deze hebben inderdaad (te) mager (in de States) gepresteerd, maar ze lijken (door de wereldwijde opbrengst) wel uit de kosten te komen. En daardoor zijn het geen flops. Over de onderstaande titels is dit niet te zeggen.

Wil je meer weten over de opbrengsten vs. bijvoorbeeld het budget, dan biedt een website als Box Office Mojo vaak een prima uitkomst.

Succes met stemmen!

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.



NieuwsFilm

meest populair