Blu-Ray Preview: Captain America: Civil War

Een blik op het bonusmateriaal.

Afgelopen dagen zagen we al wat van het bonusmateriaal van de Blu-Ray uitgave van Captain America: Civil War voorbijkomen. Hieronder een betere blik op wat we van de schijf mogen verwachten.

In de States verschijnt de uitgave half september. Ondanks dat de superheldenfilm in Nederland en vele andere landen eerder in de bioscoop verscheen, liggen de verschillende thuisedities officieel pas vanaf 5 oktober in het Nederlandse schap. Het bonusmateriaal zal ongetwijfeld overeenkomstig zijn en in High Def verschijnt er zowel een gewone Blu-Ray uitgave als een 3D Blu-Ray uitgave.

Bonusmateriaal


Het bonusmateriaal bestaat dit keer uit een uitgebreidere Making of, een reeks korte featurettes, vier verwijderde scènes en audiocommentaar. In totaal duren de extra's ruim een uur.

  • United We Stand, Divided We Fall: Een tweedelige 'Making of' van ieder ruim 20 minuten. In deze behind-the-scenes-featurette wordt er met name gekeken naar de verhalen achter de verschillende personages, met interviews en exclusieve beelden. Er wordt stilgestaan bij de grote actiescènes en de introductie van Spider-Man en Black Panther in het MCU. Hieronder een indruk:



  • Captain America: The Road to Civil War (3:58): Een blik op The First Avenger die uitgroeit van een loyale soldaat naar een held die vraagtekens zet bij de autoriteit.

  • Iron Man: The Road to Civil War (4:12): Van Gulmira tot Sokovia; duik in de ontwikkeling en evolutie van een van de meest iconische superhelden in het Marvel Cinemiatic Universe.

  • Gag Reel (2:43): Een welkom rustpunt in al het geweld met hilarische outtakes van jouw favoriete superhelden. Hieronder al een indruk:



  • Deleted & Extended Scenes: ​Nog nooit eerder vertoonde beelden die de bioscoopversie niet haalden, met 'Extended Peggy's Funeral' (5:39), 'Zemo Meets Doctor Broussard' (0:30), 'You are not used to the truth' (0:47) en 'Gotta get me one of those' (0:25). Hieronder de laatste:



  • Audiocommentaar: Regisseurs Anthony en Joe Russo en screenwriters Christopher Markus en Stephen McFeely leveren bij de hoofdfilm een diepgaande blik op de uitdagingen die ze hadden bij de derde film in de Captain America-franchise.

  • Open Your Mind: Marvel's Doctor Strange (3:49): Exclusieve Sneak Peek van de eerstvolgende MCU-film.

    Verpakking

    Zoals gewoonlijk zijn de Nederlandse edities wat conservatiever verpakt dan bijvoorbeeld de Noord-Amerikaanse uitgaven. Mogelijk verschijnt er bijvoorbeeld bij de Mediamarkt een exclusieve steelcase-uitgave. Hieronder een blik op de gewone uitgave en 3D-uitgave.


    Bekijk de afbeelding


    Bekijk de afbeelding


NieuwsFilm

meest populair