Algemeen

Emily Blunt over haar casting als 'Mary Poppins'

Julie Andrews (die vroeger de rol speelde) was lovend over de casting van Blunt.

door Zilko Tarici om 15:00 in Algemeen
We weten al een tijdje dat Emily Blunt de rol zal spelen van Mary Poppins in Disney's sequel Mary Poppin Returns, maar zou zij de actrice die vroeger de rol heeft gespeeld al hebben ontmoet? Tijdens een interview met Entertainment Weekly liet Blunt weten van niet, maar regisseur Rob Marshall (Into the Woods) heeft wel persoonlijk gesproken met Andrews over de casting van Blunt. Aldus Blunt:

"Rob zei dat hij in de Hamptons was toen hij Julie Andrews tegenkwam en zei: "Het is nog geheim, maar Emily Blunt zal Mary Poppins gaan spelen." En zij reageerde: "O, een fantastische keuze!" Ik kon wel huilen van geluk. Dat nam bij mij al een hoop zorgen weg."

Er gaan geruchten dat Andrews en Dick Van Dyke (die de tweede hoofdrol speelde in het origineel) ook te zien zullen zijn in het vervolg, maar dat is tot op heden nog niet bevestigd. Blunt sprak met EW ook over het spelen van een iconische rol als die van Mary Poppins:

"Ik houd van de uitdaging om veelzijdig te zijn, maar ik wil ook weer eens gek doen. Ik twijfelde over het spelen van Poppins omdat ze zo iconisch is en mensen fijne herinneringen aan haar hebben."

De opnames van Mary Poppins Returns gaan later dit jaar van start. De film moet rond de kerst van 2018 onze bioscopen bereiken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik begrijp helemaal wat ze bedoeld.
Toen ik pizzakoerier werd waren Achmed en Mustapha ook erg blij dat ik het stokje overnam.

nieuwslaatste nieuws

meest populair