Drie nieuwe tv-spots 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children'

Over een maand krijgen we Tim Burtons nieuwste voorgeschoteld.

20th Century Fox heeft drie tv-spots vrijgegeven van Tim Burtons veelbelovende nieuwe film Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. De cast van de film bestaat uit acteurs zoals Eva Green, Asa Butterfield, Chris O'Dowd, Ella Purnell, Allison Janney, Rupert Everett, Terence Stamp, with Judi Dench and Samuel L. Jackson. De spots, die een aantal nieuwe beelden bevatten, kun je zoals altijd hieronder bekijken.

Het boek van auteur Ransom Riggs, waarop de film is gebaseerd, combineert tekst met zwart-witfoto's en werd uitgebracht in 2011. Het verhaal van het boek (en dus ook de film) wordt als volgt omschreven:

Een mysterieus eiland. Een verlaten weeshuis... en een vreemde collectie van hoogst opmerkelijke foto's. Dit alles staat je te wachten in Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, een onvergetelijk boek dat fictie combineert met fotografie. Het verhaal begint met een verschrikkelijke familietragedie waarin de zestien-jarige Jacob naar een afgelegen eiland aan de kust van Wales moet afreizen. Daar ontdekt hij de overblijfselen van Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Hoe meer Jacob de verlaten slaapkamers en gangen van het tehuis verkent, hoe meer hij ontdekt dat de kinderen die er woonden, waarvan zijn opa er een was, meer dan slechts vreemd waren. Ze waren misschien ook wel gevaarlijk. De kinderen werden niet zonder reden opgesloten op een afgelegen eiland. En hoe onmogelijk het ook lijkt, ze leven misschien nog...

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children draait vanaf 29 september a.s. in de Nederlandse bioscopen.





NieuwsFilm

meest populair