'Booster Gold' geen onderdeel van DC Filmuniversum

'Booster Gold' geen onderdeel van DC Filmuniversum

De film van Greg Berlanti staat geheel op zichzelf.

Greg Berlanti is de grote man achter de DC-series van televisiezender The CW. Warner Bros. besloot onlangs om Berlanti een film te laten maken rond de superheld Booster Gold. Tegenover Vulture onthulde Berlanti een paar details rond de film.

Zo blijkt deze ontstaan te zijn uit een televisieserie waar hij lang aan gewerkt heeft met producent Andrew Kreisberg. Dat project "kregen we niet gerealiseerd". Toen Kreisberg en Berlanti met DC Entertainment voorzitter Geoff Johns om tafel gingen zitten, bood die hen de kans om een film te maken van Booster Gold.

Een van de gevolgen van de manier waarop de film tot stand is gekomen, is dat hij geen onderdeel uit zal maken van het DC Filmuniversum. "Op dit moment hebben we geen verbindend weefsel met die werelden. Het wordt dus een afzonderlijk ding." Op dit moment werkt Berlanti samen met scenarioschrijver Zack Stentz aan het verhaal.

Booster Gold ontstond in 1986 en is bedacht door Dan Jurgens. Het personage is een man die in de vijfentwintigste eeuw leeft, maar terug reist in de tijd. Eenmaal in het heden, besluit hij de technologie uit de toekomst te gebruiken om een superheld te worden.



NieuwsFilm

meest populair