Algemeen

Lohan in nieuwe Altman en MI3?

door FilmTotaal op 17.05.2005 om 12:42 in Algemeen
Actrice Lindsay Lohan is toegevoegd aan de cast van A Prairie Home Companion, de nieuwe film van regisseur Robert Altman (Gosford Park, The Player). De filmt vertelt over het (fictieve) einde van de gelijknamige en legendarische radio-show van Garrison Keillor. Keillor schreef zelf het script en zal in de film te zien zijn tussen onder andere Meryl Streep en Woody Harrelson.

Iets wat nog niet officiëel is bevestigd: Lohan deelde afgelopen weekend tijdens een radio-interview mee dat ze binnenkort afreist naar China voor de opnames van een grote productie.

[eng]- "What movie? Can you answer that"

- "Mission Impossible 3. Shhhh. You're the first ones I've told."[/eng]
Ze zou daarme de functie van sexy jonge vrouwelijke toevoeging vervullen die openstaat sinds Scarlett Johansson het project verliet.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hellboxxx

Avatar

Mean Girls vond ik wel lachwekkend

maar lohan in MI:3....

slimshadyGZ

Avatar

Misschien een leuk ''bond'' meisje voor Tom Cruise :P

Moviemagic

Avatar

Ze zou daarme de functie van sexy jonge vrouwelijke toevoeging vervullen die openstaat sinds Scarlett Johansson het project verliet.

Die rol kan ze op uiterlijk erg goed aan. Overigens deed ze het in mean girls ook best aardig. Geef ze een kans.

Sauron

Avatar

Jaaaa, mean girls was een erg "mooie" film;)

Ik stem dus voor:W

Thiver

Avatar

slimshadyGZ "Misschien een leuk ''bond'' meisje voor Tom Cruise :P"

Is ze daar niet wat te jong voor? Dit grenst aan pedofilie! :X

Steve Harwin

Avatar

Strider "Is ze daar niet wat te jong voor? Dit grenst aan pedofilie! :X"


Scarlett Johansson moet ook nog 21 worden, dus veel scheelt het allemaal niet tov de bijna 43-jarige Cruise. Deze is dus "slechts" 2.04761905 keer zo jong ipv 2.38888889 keer zo jong...

Ach ja, tits & ass & always the young girls.
Kunnen acteren is niet zo belangrijk meer geloof ik.

Mark

Avatar

Lilo daarom al druk aan het oefenen in d'r video, wat een verdwijnings truuk deed ze daarin man, ik had het nog geeneens in de gaten wat er allemaal gebeurde. lol Maar nu heb je dus Cruise, Ving Rhames en Ricky Gervais in MI3, dan vind ik haar niet echt bij de rest van dat team passen. Tenminste, als ze in dat team zit dan, maar kan bijna niet missen want voor de rest heb je natuurlijk alleen maar Chinese diplomaten in die film die eigenlijk dubbelspionnen zijn. Of ik bedenk ineens, Julia Stiles in The Bourne Identity, dat zou helemaal geweldig zijn als ze de tech-op in MI3 zou zijn. Wat een sprongen vooruit maakt haar carriere toch weer, van Disney meisje naar femme fatale aan de zijde van de meest invloedrijke acteur van Hollywood.

Holy shit! Check dan die pic die staat bij die bronlink van dat bericht. Dat is een lijk man, nog erger dan Courney Love. De koude rillingen lopen over me rug heen... bbbrrrrrr.

NieuwsFilm

meest populair