Marion Cotillard laat zich uit over de scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Cotillard de nieuwe vriendin (én zelfs zwanger) van Pitt zou zijn.

Laatst kregen we te horen dat het bekendste showbizz-koppel van nu, Brad Pitt en Angelina Jolie, gaan scheiden. Beiden zijn natuurlijk wereldberoemd en de geruchtenmachine draait dan ook op volle toeren. Een van de geruchten die de ronde doen , is dat de Franse actrice Marion Cotillard de oorzaak zou zijn van de breuk tussen Pitt en Jolie. Verschillende kranten gaan zelfs nog een stapje verder door te zeggen dat de Oscar winnende actrice ook zwanger zou zijn van Brad Pitt.

Marion Cotillard heeft nu van zich laten horen op de sociale media: ''Dit is mijn eerste en meteen laatste bericht over alle geruchten die nu al een tijdje rondgaan over mijn zogenaamde geheime relatie. Ik reageer normaal gesproken niet op zulke roddels en ik neem ze ook niet serieus, maar aangezien ze maar niet lijken te stoppen en ze ook de mensen die mij dierbaar zijn raken, moet ik wel voor mezelf opkomen.''

''Enkele jaren geleden heb ik de man van mijn leven ontmoet'' schreef de actrice over Guillaume Canet, ''de vader van mijn zoon én van de baby die we verwachten. Hij is mijn grote liefde, mijn beste vriend en de enige die ik nodig heb''. Marion ontkent ook in haar bericht dat haar leven in duigen zou liggen als gevolg van de scheiding van het beroemde showbizz-paar: "Iedereen zegt dat ik me hierdoor verschrikkelijk voel, maar met mij gaat het heel goed, dank u. En aan alle media en haters die zo snel een oordeel vellen, ik wens jullie allemaal een spoedig herstel''.

Cotillard zei in haar bericht nog dat ze gigantisch veel respect heeft voor zowel Brad als Angelina en dat ze hun veel sterkte wenst in deze moeilijke tijd.



NieuwsFilm

meest populair