Lindsay Lohan beschuldigt ex van mishandeling

Lindsay Lohan beschuldigt ex van mishandeling

''Ik dacht dat hij zoutzuur in mijn gezicht zou gooien!''

Lindsay Lohan staat niet bepaald bekend als het braafste meisje van de klas; zo heeft ze al meerdere keren moeten verschijnen voor de rechtbank, zat ze al eens in de gevangenis en is ze al vaker het midden punt geweest van een rechtsgeding. Dat laatste is nu ook weer het geval. De actrice vertelde namelijk afgelopen week aan een Russische televisiezender dat ze bang was voor haar oud-verloofde, Egor Tarabasov. Zo zou hij bij Lohan hebben ingebroken en geprobeerd hebben haar te wurgen: ''Ik lag in bed toen hij inbrak. Hij begon me toen te wurgen. Ik was bang dat hij zoutzuur in mijn gezicht of zo zou gooien. Ik kwam los en ben het balkon opgesprongen om hulp te roepen''.

Volgens meerdere bronnen kreeg Lohan voor het interview maar liefst 750.000 euro, maar volgens de voormalige kindster wilde ze gewoon de waarheid vertellen. Zo zei ze dat Egor haar zou hebben gesmeekt niet te spreken voor de camera's en dat ze geluk had dat ze nog in staat was om naar Moskou te reizen.

Of het hele verhaal waar is moet nog blijken, maar Lohan's buren hadden destijds wel een op hun balkon ruziënde Lindsay en Egor gefilmd. Egor zelf zei dat het allemaal onzin is en dat dit niets meer is dan een van de ''ontelbare pogingen om mij door het slijk te halen. Ik wil laten weten dat de beschuldigingen tegen mij niet waar zijn'', zei de miljardairszoon. Hij voegde er bovendien aan toe dat hij alle juridische mogelijkheden zal aangrijpen om zijn naam te zuiveren.

NieuwsFilm

meest populair