Depp, Ridley en Pfeiffer stappen op de 'Orient Express'

Depp, Ridley en Pfeiffer stappen op de 'Orient Express'

Wie o wie is de moordenaar?

Johnny Depp, Michelle Pfeiffer en Daisy Ridley stappen allemaal aan boord van de Orient Express. Ze spelen allemaal hoofdrollen in de nieuwe verfilming van Agatha Christie's Murder on the Orient Express, van regisseur Kenneth Branagh. Branagh zelf speelt de rol van de legendarische detective Hercule Poirot.

Acteur Depp is gecast als Ratchett, Pfeiffer speelt Mrs. Hubbard en Ridley de rol van Mary Debenham. Verder zijn er nog een paar grote namen te zien in de cast: Judi Dench speelt de rol van Princess Dragomiroff, Lucy Boynton is Countess Andrenyi, Tom Bateman Bouc, Derek Jacobi speelt de Masterman, Michael Peña is Marquez en Leslie Odom Jr. speelt Doctor Arbuthnot.

Daarmee zijn de belangrijkste rollen in het ensemble gecast en hoeven er nog maar een paar acteurs gevonden te worden. Murder on the Orient Express werd gepubliceerd in 1934 en wordt veelal genoemd als een van de meest ingenieuze mysteries. In het boek vindt er aan boord van de beroemde trein een moord plaats en is het aan de Belgische detective Hercule Poirot om de zaak op te lossen. Maar er zijn meerdere mogelijke daders aan boord van de trein.

NieuwsFilm

meest populair