Arnold Schwarzenegger aangehouden in Duitsland

Arnold Schwarzenegger aangehouden in Duitsland

“Lopen was moeilijk...”

De wereldberoemde acteur Arnold Schwarzenegger en zijn persoonlijke bewaker zijn in München aangehouden en wel voor het fietsen op een perron. En dat is nu eenmaal verboden. De agent Stefan Schmitt, de agent die de acteur, tevens de voormalige gouverneur van Californië, aanhield, was op weg naar het politiebureau toen hij twee personen al slalommend over het perron zag manoeuvreren. De agent ging achter de twee mannen aan, maar kwam er pas achter met wie hij te maken had toen hij de twee uiteindelijk staande hield.

De agent wilde Schwarzenegger wel laten wegkomen met een waarschuwing, maar onder één voorwaarde: de agent wilde als bewijs voor zijn collega's een 'selfie' met de acteur, iets waar Schwarzenegger in dit geval natuurlijk geen moeite mee had. De 69-jarige acteur gaf als reden op dat hij moeilijk kon lopen en dat hij daarom maar op de fiets was gestapt.

Het politierapport was daardoor ook maar zeer beknopt, veel was er namelijk niet te melden: ''na een kort gesprek met de politie-agent, verliet de 'Terminator' het trein station''. De acteur verliet het perron natuurlijk wel lopend met zijn fiets aan de hand...



NieuwsFilm

meest populair