Adam Shankman regisseert 'Enchanted'-sequel 'Disenchanted'

Adam Shankman regisseert 'Enchanted'-sequel 'Disenchanted'

Amy Adams keert terug voor de rol van Giselle.

Het is alweer bijna negen jaar geleden dat Enchanted uitkwam. In deze film van regisseur Kevin Lima speelde Amy Adams een stereotype, geanimeerde Disney-prinses die in de echte wereld terechtkomt. De film was een enorme hit, dus al snel werd er gesproken over een vervolg.

Het is inmiddels een tijd stil geweest rond de sequel, die op dit moment overigens de naam Disenchanted draagt. The Hollywood Reporter meldt nu echter dat de nieuwe film zal worden geregisseerd door Adam Shankman, bekend van musicalfilms als Hairspray en Rock of Ages. Ook lijkt het erop dat Adams terugkeert voor de rol van Giselle.

De originele Enchanted, goed voor een wereldwijde opbrengst van 340 miljoen dollar, begint in het geanimeerde koninkrijk Andalasia, waar Giselle ernaar uitkijkt om te gaan trouwen met haar ware liefde: prins Edward. Dit plan valt in het water wanneer zijn kwaadaardige stiefmoeder - tevens de koningin - de nietsvermoedende Giselle in een put duwt die leidt naar het daadwerkelijke New York City. Daar ontmoet de verwarde Giselle een scheidingsadvocaat genaamd Robert, die op het punt staat te gaan trouwen met Nancy.

Disenchanted heeft op dit moment nog geen releasedatum, maar het is de bedoeling dat de opnames in de zomer van 2017 van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair