Eerste trailer YouTube's post-apocalyptische scifi-thriller 'The Thinning'

Eerste trailer YouTube's post-apocalyptische scifi-thriller 'The Thinning'

Over een test waarmee de Amerikaanse overheid de bevolking - in dit geval studenten - probeert uit te dunnen.

Hieronder vind je de eerste trailer van The Thinning, een post-apocalyptische scifi-thriller van YouTube Red. De film van regisseur Michael J. Gallagher speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst waar alles om het indammen van de menselijke bevolking draait. Er is een crisis gaande die het einde van de mensheid kan betekenen en daarom zijn er drastische maatregelen genomen, waaronder het verplichten van anticonceptiemiddelen en het euthanaseren van bejaarden.

Daarnaast heeft de Amerikaanse overheid een evenement geïntroduceerd, The Thinning genaamd, waarbij leerlingen op school uitgedund worden aan de hand van een test. De deelnemers met de laagste scores worden geëxecuteerd. Wanneer twee studenten - Logan Paul en Peyton List - erachter komen dat de test geen zuivere koffie is, gaan ze op zoek naar het complot dat hierachter ligt.

De rest van de cast bestaat uit Lia Marie Johnson, Calum Worthy, Matthew Glave, Michael Traynor en Ryan Newman. The Thinning zal vanaf 12 oktober via YouTube te bekijken zijn.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair