Het monster ontwaakt in prachtige eerste clip 'A Monster Calls'!

Het monster ontwaakt in prachtige eerste clip 'A Monster Calls'!

Juan Antonio Bayona's nieuwste fantasyfilm.

Een van de films die je waarschijnlijk even in de gaten moet houden (als je dit al niet doet) is A Monster Calls van Juan Antonio Bayona (The Impossible, Jurassic World 2). De film verscheen recent op enkele filmfestivals en wordt (erg) goed ontvangen en omschreven als een "tranentrekker". Hieronder een fraaie eerste clip en nieuwe promo/trailer!

De fantasyfilm is een verfilming van het gelijknamige jeugdboek van Patrick Ness. Hieronder als eerste de clip 'I've Come To Get You,' gevolgd door de visueel sterke promo/trailer 'Face Your Fears.' Vanaf 2 februari in de Nederlandse bioscopen.





A Monster Calls gaat over de 12-jarige Connor (Lewis MacDougall) die een terminaal zieke moeder heeft en dagelijks door zijn klasgenootjes wordt gepest. Door alle problemen ontwikkelt hij een fantasiewereld vol monsters die hem de waarheden over het leven in de vorm van verhalen vertellen. De verhalen helpen hem te leren omgaan met zijn emoties.

Andere rollen zijn voor Felicity Jones, Toby Kebbell, Sigourney Weaver en Geraldine Chaplin en de stem van Liam Neeson is niet te missen.

NieuwsFilm

meest populair