Rose McGowan vroeger verkracht

Rose McGowan vroeger verkracht

De actrice doet een boekje open over haar verleden.

Het uitkomen van de inmiddels al 'beroemde' audiotape waarop presidentskandidaat Donald Trump te horen is wanneer hij meerdere vrouwonvriendelijke uitspraken en opmerkingen maakt, heeft tot de nodige reacties geleid. Zo wordt Trump nu beschuldigd van seksueel misbruik. Maar ook vele bekendheden hebben in dit verband van zich laten horen. Deze keer is dit Rose McGowan, bekend van de serie ''Charmed''.

Op haar Twitter-account zegt de 43-jarige actrice nu dat ze ooit verkracht is door een studiobaas. Ze plaatste meerdere berichtjes waarin ze o.a. laat weten waarom ze nooit aangifte heeft gedaan:: ''Ik had het met een advocate erover gehad die het mij duidelijk maakte dat ik nooit van een studiobaas zou kunnen winnen en al zeker niet omdat ik in mijn carrière al meerdere seksscènes heb gedaan''.

Zo zei ze ook in haar berichtjes dat het een publiek geheim is dat Hollywood en andere media haar zwart maakten terwijl haar verkrachter vrij uit ging. Ook vertelde ze dat haar verkrachter beelden heeft van een seksscène van haar en ze bang is dat hij deze eventueel uitbrengt.

Ze komt er nu mee naar buiten omdat ze vindt dat het ''tijd wordt voor wat eerlijkheid in deze wereld''.



NieuwsFilm

meest populair