Regisseur Doug Liman over 'Justice League Dark'

Regisseur Doug Liman over 'Justice League Dark'

De Edge of Tomorrow-regisseur werd afgelopen augustus ingehuurd voor de klus.

Regisseur Doug Liman heeft de laatste weken de pers een aantal keer te woord gestaan, en tijdens een interview met IGN werd hem gevraagd hoe het staat met het project Justice League Dark, waarvoor hij afgelopen augustus werd ingehuurd door Warner Bros. Pictures. De ilm zal gaan over een team van bovennatuurlijke helden dat bestaat uit namen zoals John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna, Etrigan the Demon en mogelijk Madama Xanadu. Liman liet IGN weten dat hij met de film iets wil neerzetten dat we nog niet eerder hebben gezien:

"Ik vind de personages geweldig, ik vind Warner Bros. geweldig en ik vind [producent] Scott Rudin geweldig. Ik werd gevraagd om een film te maken die onconventioneel is, maar normaal ben ik dan niet de meest voor de hand liggende keuze. Daarom verraste het me dat Warner Bros. mij belde om het superhelden-genre op zijn kop te zetten. Ik bedoel, hoe kun je fundamenteel opnieuw uitvinden wat mensen gewend zijn? Dat is de uitdaging waar ik nu mee worstel. Ik ben dankbaar dat ik deze film mag maken.

Het is nog onbekend wanneer de opnames van Justice League Dark moeten beginnen of wanneer de film in de bios moet draaien.



NieuwsFilm

meest populair