Woody Harrelson is een scheldende mafketel in red-band trailer 'Wilson'

Woody Harrelson is een scheldende mafketel in red-band trailer 'Wilson'

En Laura Dern moet het met hem zien uit te houden.

In de onderstaande trailer van de onafhankelijke komedie Wilson zien we Woody Harrelson weer eens een getikt personage spelen. Het titelkarakter is bedacht door Daniel Clowes, die een striproman over het dwaze leven van de pessimist schreef. Clowes is ook verantwoordelijk voor het scenario. Craig Johnson voerde de regie uit.

Wilson is een man van middelbare leeftijd, die altijd zijn mening uit, neurotische trekjes heeft en eigenlijk ook best eenzaam is. Het overlijden van zijn vader doet hem ook niet goed. Maar dan ontdekt Wilson opeens dat zijn vervreemde vrouw Pippi (Laura Dern) jaren geleden van hun kind is bevallen en haar heeft afgestaan ter adoptie. Wilson wist hier niets van, zoekt zijn vrouw en samen sporen ze hun dochter op - nu een tiener. Op een unieke en maffe manier tracht hij elkaar als een gezin bijeen te brengen.



Isabella Amara, Judy Greer en Cheryl Hines vullen de cast aan. Ergens in maart 2017 zal Wilson in de Amerikaanse zalen verschijnen. Hoe dat met de Nederlandse zit is vooralsnog onduidelijk. De komedie is geproduceerd door Ad Hominem Enterprises.

NieuwsFilm

meest populair