Teaser trailer live-action manga-verfilming 'Fullmetal Alchemist'

Naar de manga-serie van Hiromu Arakawa.

Warner Bros. Japan en Sumikai hebben de teaser trailer vrijgegeven voor Hagane no renkinjutsushi a.k.a. Fullmetal Alchemist, een live-action verfilming van de gelijknamige manga-serie verscheen tussen 2001 en 2010. De film wordt geregisseerd door Fumihiko Sori, bekend van Bekushiru: 2077 Nihon sakoku (2007) en Dragon Age: Dawn of the Seeker (2012).

In de film beginnen twee alchemistische broers aan een avontuur om de Philosopher's Stone te vinden, nadat een poging om hun dode moeder weer tot leven te wekken compleet mis is gegaan. Belangrijke rollen zijn voor Ryosuke Yamada als Edward Elric, Tsubasa Honda als Winry Rockbell, Dean Fujioka als Roy Mustang, Ryuuta Satou als Maes Hughes, Misako Renbutsu als Riza Hawkeye en Natsuna als Maria Ross.

De regisseur over de film: "De cast van de film bestaat compleet uit Japanse acteurs, maar de culturele setting is Europees. Desondanks wordt de afkomst en de nationaliteit van de personages niet specifiek kenbaar gemaakt."

Er verschenen ook twee anime-series en twee anime-films met de titels Fullmetal Alchemist the Movie: Conqueror of Shamballa en Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos. De film verschijnt in 2017 in Japan; verdere verschijningsdata lijken niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair