Video

Eerste trailer Netflix-actiefilm 'Spectral'

Een scifi-spektakel waarin een groet Delta Force-soldaten het opnemen tegen spoken.

door Zilko Tarici om 18:09 in Video
Netflix heeft de eerste trailer van actiefilm Spectral online geplaatst. Deze trailer kun je hieronder bekijken. De film van Legendary Pictures zal vanaf vrijdag 9 december beschikbaar worden gesteld door Netflix.

De hoofdrollen in Spectral worden gespeeld door James Badge Dale, Emily Mortimer en Bruce Greenwood. De plot van de film wordt als volgt omschreven:

Spectral gaat over een briljante DARPA-wetenschapper die samen met een Special Ops-team een door oorlog verwoeste stad moet gaan om een mysterieuze spokenmacht met de naam Spectral moet uitschakelen.

De opnames van Spectral vonden met name plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De visuele effecten en wapens werden gecreëerd door Weta Digital en Weta Workshop. De muziek werd gecomponeerd door onze eigen Junkie XL (Deadpool, Mad Max: Fury Road).

De regie van Spectral is in handen van Nic Mathieu, die zijn regiedebuut maakt. Het verhaal is gebaseerd op een idee van Ian Fried en Mathieu, en het uiteindelijke script werd geschreven door George Nolfi. De productie is in handen van Thomas Tull, Jon Jashni en Jillian Share.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ziet er leuk uit, maar ik verwacht er niet al te veel van.
Doet me ook teveel denken aan The Darkest Hour en Vanishing on 7th Street.

Paulusie

Avatar

Ziet er best wel goed uit, ben benieuwd.

aac

Avatar

lijkt me wel dat je wat liefhebber van militaristische films moet zijn hiervoor, ben ik in ieder geval wel ;)
Doet me ook wel wat denken aan Aliens, en The Objective

LoneRanger

Avatar

mij lijkt die ook wel toppie..

NieuwsFilm

meest populair