Eerste trailer Netflix-actiefilm 'Spectral'

Eerste trailer Netflix-actiefilm 'Spectral'

Een scifi-spektakel waarin een groet Delta Force-soldaten het opnemen tegen spoken.

Netflix heeft de eerste trailer van actiefilm Spectral online geplaatst. Deze trailer kun je hieronder bekijken. De film van Legendary Pictures zal vanaf vrijdag 9 december beschikbaar worden gesteld door Netflix.

De hoofdrollen in Spectral worden gespeeld door James Badge Dale, Emily Mortimer en Bruce Greenwood. De plot van de film wordt als volgt omschreven:

Spectral gaat over een briljante DARPA-wetenschapper die samen met een Special Ops-team een door oorlog verwoeste stad moet gaan om een mysterieuze spokenmacht met de naam Spectral moet uitschakelen.

De opnames van Spectral vonden met name plaats in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De visuele effecten en wapens werden gecreëerd door Weta Digital en Weta Workshop. De muziek werd gecomponeerd door onze eigen Junkie XL (Deadpool, Mad Max: Fury Road).

De regie van Spectral is in handen van Nic Mathieu, die zijn regiedebuut maakt. Het verhaal is gebaseerd op een idee van Ian Fried en Mathieu, en het uiteindelijke script werd geschreven door George Nolfi. De productie is in handen van Thomas Tull, Jon Jashni en Jillian Share.



NieuwsFilm

meest populair