Horror-reboot 'Amityville: The Awakening' wederom uitgesteld

Horror-reboot 'Amityville: The Awakening' wederom uitgesteld

De film ligt al sinds 2014 op de plank, dus veel goeds kan dit niet betekenen...

Nog maar drie weken voor de geplande release in de Verenigde Staten, heeft productiemaatschappij Dimension Films aangekondigd dat ze de bovennatuurlijke horror-thriller Amityville: The Awakening wederom hebben verschoven naar een latere datum.

Het project is nu verschoven van een verschijning op 6 januari naar een release op 30 juni 2017, ofwel hartje zomer. Over een Nederlandse premièredatum weten we nog niks, maar deze zal ongetwijfeld niet ver van de Amerikaanse datum liggen. Deze release komt een onwaarschijnlijke twee-en-een-half jaar na de datum dat de film oorspronkelijk had moeten verschijnen. Normaal gesproken wijzen dergelijke verschuivingen op een niet al te hoge kwaliteit van de film in kwestie.

De hoofdrollen in Amityville: The Awakening worden gespeeld door Jennifer Jason Leigh, Bella Thorne, Thomas Mann, Jennifer Morrison en Kurtwood Smith. De film werd geregisseerd door Franck Khalfoun (Maniac). De opnames van de film vonden plaats in het midden van 2014, waarna de film oorspronkelijk in 2015 de bioscopen had moeten bereiken. Door een groot aantal reshoots en andere problemen rondom de productie hebben we de film dus nog steeds niet gezien.



NieuwsFilm

meest populair