Trailer: James Franco terug in de kast in 'I Am Michael'

Trailer: James Franco terug in de kast in 'I Am Michael'

Het waargebeurde verhaal van een homoseksuele man die vanwege religie z'n vriend dumpt en met een vrouw trouwt.

Het drama I Am Michael vertelt het waargebeurde, controversiële verhaal van Michael Glatze, een homoseksuele man die op een dag in aanraking komt met religie en als gevolg daarvan besluit z'n vriend Bennett te dumpen en met een vrouw te trouwen. Glatze wordt gespeeld door James Franco, Bennett door Zachary Quinto en Glatzes latere vriendin Rebekah door Emma Roberts. Bekijk hieronder de trailer.


Voordat hij werd 'gered' door God was Glatze een homo-activist en daarnaast was hij ook nog eens de mede-oprichter van het tijdschrift Young Gay America. Hij verraste al zijn vrienden en geliefden door publiekelijk naar buiten te brengen dat hij niet langer homoseksueel was en afzag van homoseksualiteit in het algemeen.

Het scenario van I Am Michael werd geschreven door Justin Kelly - tevens de regisseur - en Stacey Miller, die zich lieten inspireren door een tijdschriftartikel van Benoit Denizet Lewis. De rest van de cast bestaat uit Daryl Hannah, Charlie Carver en Leven Rambin.

I Am Michael ging bijna twee jaar geleden in première tijdens het Sundance Film Festival en krijgt nu eindelijk een reguliere bioscooprelease. De film zal in de VS vanaf 27 januari 2017 te bekijken zijn.

NieuwsFilm

meest populair