Arthouse

Verleidelijke mensetende zeemeerminnen in muzikale trailer 'The Lure'

NSFW-trailer van een Sundance-film

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:58 in Arthouse
Hieronder kan je de eerste trailer bekijken van Agnieszka Smoczynska's The Lure. De trailer belooft een vrij unieke film, die draait om mens etende zeemeerminnen. De film begint als twee zeemeerminnen de keuze maken om in de mensenwereld te leven. Ze gaan wonen in het Poolse Warschau, waar ze mogen optreden in een cabaret. Maar de zussen kunnen zich niet zo gemakkelijk aanpassen aan hun nieuwe leven. De ene zoekt wanhopig de liefde van mensen en de andere zus kan haar verlangen naar menselijk vlees niet indammen.

The Lure ging tijdens het Sundance-festival in première en werd daar goed ontvangen. Vooral de aparte invalshoek, de leuke personages en de setting maken het geheel een leuke film. Hieronder kan je de red band trailer bekijken.


Of en wanneer Smoczynska's kunststukje naar de Nederlandse bioscopen komt is niet bekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Dat zier er origineel uit. Ik zeg doen! Allebei...

Master Of Films

Avatar

@SeanDeNiro
Maar zeemeerminnen zijn toch voor kinderen?

Straka

Avatar

Het is zeker een originele film. De film ging gewoon in Polen in premiere nog voor Sundance en was in Nederland te zien tijdens het Imagine festival. De vraag is waarom dit nu plotseling nieuwswaardig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair