Willem Dafoe nieuwste toevoeging aan 'Murder on the Orient Express'-cast

Willem Dafoe nieuwste toevoeging aan 'Murder on the Orient Express'-cast

Hij zal in de film te zien zijn naast o.a. Johnny Depp, Daisy Ridley en Michelle Pfeiffer.

Volgens The Hollywood Reporter is niemand minder dan Willem Dafoe (John Wick, The Grand Budapest Hotel) de nieuwste toevoeging aan de toch al zo imposante cast van Kenneth Branaghs verfilming van Agatha Christie's boek Murder on the Orient Express voor 20th Century Fox. Dafoe zal de rol spelen van Mr. Hardman, een man die beweert typemachines te verkopen, maar eigenlijk meer weet over degene die wordt vermoord aan boord van de trein uit de titel.

Dafoe zal te zien zijn naast een cast die bestaat uit eerder aangekondigde acteurs zoals Johnny Depp, Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael Pena, Judi Dench en Josh Gad. Branagh zal naast de regie ook de hoofdrol van rechercheur Hercule Poirot voor zijn rekening nemen.

Het verhaal van de film gaat over een Amerikaanse magnaat die tijdens een treinrit wordt vermoord. De Belgische rechercheur Hercule Poirot moet nu uitzoeken wie de dader is, voordat de trein, die nu vast is komen te zitten in de sneeuw, weer verder kan rijden en de potentiële daders de trein kunnen verlaten.

Branagh, Ridley Scott, Simon Kinberg en Mark Gordon zullen Murder on the Orient Express produceren.



NieuwsFilm

meest populair