Algemeen

Chris Hemsworth vindt idee 'Star Trek 4' geweldig

En Zoe Saldana keert graag terug voor de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:28 in Algemeen
Vlak voordat Star Trek Beyond in de bioscopen ging draaien, liet J.J. Abrams weten een idee te hebben voor een vierde film. Sterker nog, hij liet zelfs weten dat acteur Chris Hemsworth getekend had voor die film. Hemsworth blijkt erg enthousiast te zijn over het verhaal en ook Zoe Saldana ziet een terugkeer zitten.

Allereerst Hemsworth, die op de rode loper van de Golden Globes aangesproken werd door MTV. De acteur kon begrijpelijkerwijs niets vertellen tegen MTV, behalve dat hij "gesproken heb met J.J. [Abrams] en hij een geweldig idee heeft". Een script heeft Hemsworth niet gelezen, dus of de film een plot met tijdreizen heeft, kon hij niet vertellen.

Dan is er nog Zoe Saldana, die tegenover IGN vertelde over de mogelijkheid van een vierde Star Trek-film, na de tegenvallende opbrengsten van Beyond. "Ik hoop het wel, ik hoop het echt. Het zou gek zijn om te stoppen met een franchise die al vijftig jaar bestaat, alleen omdat een film tegenvallende opbrengsten in de boeken schreef, vooral omdat mensen hem zo geweldig vonden. Ik keer dolgraag terug, om samen te zijn met mijn vrienden tot we allemaal vijftig of zestig zijn, dat zou fantastisch zijn."

Tenzij filmstudio Paramount anders besluit, lijkt Star Trek gewoon terug te gaan keren.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

"Heimdall fire photon torpedo's"
"Beam me up father!!"
"Loki, to the batmobile!!"

Ah whateverrr

ntt

Avatar

Welke rol gaat hemsworth vertolken??

benjamin

Avatar

ntt "Welke rol gaat hemsworth vertolken??"
Vader van Kirk - speelde hij ook al in de openingsscène van de film uit 2009.

Xenolicker

Avatar

AMH! Ik zit ook niet te wachten op Thor in een andere film, het gaat toch ten koste van de geloofwaardigheid en er zijn genoeg andere acteurs van dezelfde kwaliteit. Maar hoe dan ook, met of zonder Thor - The Trek Must Go On!

Akke Moeka Hara

Avatar

Xenolicker, moet toegeven zijn rol in Star Trek 2009 hoe kort die ook was, was goed.
Maar toen was hij nog redelijk onbekend en een fris goed uitziend gezicht.
Maar i agree, Trek must never end.

Akke Moeka Hara

Avatar

Jammer dat reactie wijzigen niet gaat.
*log supplement: als ze met Hemsworth verder gaan dan gaan ze terug in de tijd en dus minimaal 25 jaar terug, dan kom je helaas geen jem haddar tegen of borg en ga zo maar door.
Het zou misschien leuker zijn geweest als ze in de tijdlijn bleven van Kirk (Chris Pine) maar met een ander karakter, een jonge nieuwe Picard? Of een Janeway? Of die donkere kapitein van Deep Space Nine (ben zijn naam kwijt)
Je kan er echt zoveel kanten mee op, of zelfs een andere visie vanuit Chakotay zijn perspectief die eerst anti federatie was en zijn avontuurtjes beleeft.

Xenolicker

Avatar

AMH! Ik hoop niet dat ze teruggrijpen op oude verhaallijnen/personen, het leukste van Star Trek vind ik het nieuwe, het onbekende, het ontdekken. Dat gezegd hebbende; deze laatste films grijpen ook weer terug naar de originele tv serie en ik ga nu zelf ook weer behoorlijk in herhaling vallen door te roepen: Keep on Trekking!

chefry1983

Avatar

Ik vond de laatste 3 startrek films zeer uitstekend om naar te kijken.
Ben dan ook zeer benieuwd naar deel 4

nieuwslaatste nieuws

meest populair