Chris Hemsworth vindt idee 'Star Trek 4' geweldig

Chris Hemsworth vindt idee 'Star Trek 4' geweldig

En Zoe Saldana keert graag terug voor de film.

Vlak voordat Star Trek Beyond in de bioscopen ging draaien, liet J.J. Abrams weten een idee te hebben voor een vierde film. Sterker nog, hij liet zelfs weten dat acteur Chris Hemsworth getekend had voor die film. Hemsworth blijkt erg enthousiast te zijn over het verhaal en ook Zoe Saldana ziet een terugkeer zitten.

Allereerst Hemsworth, die op de rode loper van de Golden Globes aangesproken werd door MTV. De acteur kon begrijpelijkerwijs niets vertellen tegen MTV, behalve dat hij "gesproken heb met J.J. [Abrams] en hij een geweldig idee heeft". Een script heeft Hemsworth niet gelezen, dus of de film een plot met tijdreizen heeft, kon hij niet vertellen.

Dan is er nog Zoe Saldana, die tegenover IGN vertelde over de mogelijkheid van een vierde Star Trek-film, na de tegenvallende opbrengsten van Beyond. "Ik hoop het wel, ik hoop het echt. Het zou gek zijn om te stoppen met een franchise die al vijftig jaar bestaat, alleen omdat een film tegenvallende opbrengsten in de boeken schreef, vooral omdat mensen hem zo geweldig vonden. Ik keer dolgraag terug, om samen te zijn met mijn vrienden tot we allemaal vijftig of zestig zijn, dat zou fantastisch zijn."

Tenzij filmstudio Paramount anders besluit, lijkt Star Trek gewoon terug te gaan keren.



NieuwsFilm

meest populair