Video

Krankzinnige actie en horror in trailers 'Guardians' en 'The Ring vs. The Grudge'

Geen bioscoopfilms voor in Nederland; wel vermakelijke beelden.

door Bram de Groot om 08:48 in Video
Beide films zullen de Nederlandse bioscoopzalen waarschijnlijk niet of anders zeer beperkt halen. Dit neemt niet weg dat The Ring vs The Grudge (Sadako vs. Kayako) en Guardians (Zaschitniki) waarschijnlijk veel vertier te bieden hebben. Hieronder zie je voor beide titels nieuwe trailers.

De eerste is voor The Ring vs The Grudge, gebaseerd op de Japanse horrorfilms Ringu (1998) en Ju-on (2003). De film van Kadokawa Productions en NBC/Universal en regisseur Kôji Shiraishi wordt een strijd tussen beide geesten. Tussendoor vervult het meisje Yuri een belangrijke rol. De horrorfilm ging verleden jaar al in première in Japan en via allerlei filmfestivals lijkt de film steeds verder te worden uitgerold. Overigens verschijnt dit jaar ook Rings van F. Javier Gutierrez, de derde Amerikaanse Rings-film.


De tweede trailer is voor de Russische film Zashchitniki a.k.a. The Defenders a.k.a. Guardians Soviet Union Superheroes of simpelweg Guardians. De superheldenfilm vol computergeweld is geregisseerd door Sarik Andreasyan, bekend van de recente Amerikaanse actiefilm American Heist (2014). Alles draait om de groep van superhelden gecreëerd door de geheime organisatie "Patriot." Door schokkende gebeurtenissen moeten ze hun krachten wereldkundig maken en de strijd aangaan met een meedogenloze tegenstander. In februari verschijnt Zashchitniki in de Russische bioscoop.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Guardians ziet er wel errug vet uit, heerlijke popcorn film lijkt mij!

eltorro

Avatar

Die Guardians ziet er inderdaad hartstikke vet, mag van mij hier best wel in de bioscoop uitkomen.

Decepticon

Avatar

Ben het eens met bovenstaande, Guardians ziet er gaaf uit! Zou ik ook wel in de bios willen zien, maar zeer kleine kans dat een niet Engelstalige actiefilm hier de bios haalt.

NieuwsFilm

meest populair