Krankzinnige actie en horror in trailers 'Guardians' en 'The Ring vs. The Grudge'

Krankzinnige actie en horror in trailers 'Guardians' en 'The Ring vs. The Grudge'

Geen bioscoopfilms voor in Nederland; wel vermakelijke beelden.

Beide films zullen de Nederlandse bioscoopzalen waarschijnlijk niet of anders zeer beperkt halen. Dit neemt niet weg dat The Ring vs The Grudge (Sadako vs. Kayako) en Guardians (Zaschitniki) waarschijnlijk veel vertier te bieden hebben. Hieronder zie je voor beide titels nieuwe trailers.

De eerste is voor The Ring vs The Grudge, gebaseerd op de Japanse horrorfilms Ringu (1998) en Ju-on (2003). De film van Kadokawa Productions en NBC/Universal en regisseur Kôji Shiraishi wordt een strijd tussen beide geesten. Tussendoor vervult het meisje Yuri een belangrijke rol. De horrorfilm ging verleden jaar al in première in Japan en via allerlei filmfestivals lijkt de film steeds verder te worden uitgerold. Overigens verschijnt dit jaar ook Rings van F. Javier Gutierrez, de derde Amerikaanse Rings-film.


De tweede trailer is voor de Russische film Zashchitniki a.k.a. The Defenders a.k.a. Guardians Soviet Union Superheroes of simpelweg Guardians. De superheldenfilm vol computergeweld is geregisseerd door Sarik Andreasyan, bekend van de recente Amerikaanse actiefilm American Heist (2014). Alles draait om de groep van superhelden gecreëerd door de geheime organisatie "Patriot." Door schokkende gebeurtenissen moeten ze hun krachten wereldkundig maken en de strijd aangaan met een meedogenloze tegenstander. In februari verschijnt Zashchitniki in de Russische bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair