Fantasierijke teaser trailer voor 'Dave Made a Maze'

Fantasierijke teaser trailer voor 'Dave Made a Maze'

Het titelpersonage maakt per ongeluk een hilarisch en levensgevaarlijk doolhof in zijn woonkamer.

Thuis uit verveling een kartonnen fort of doolhof maken is gevaarlijker dan je denkt. Dat bewijst de teaser trailer van Dave Made a Maze, een onafhankelijke, avontuurlijke en komische film van acteur Bill Watterson. Hij is zelf verantwoordelijk voor het schrijfwerk, Steven Sears hielp hem daarbij. Bekijk de korte, maar vermakelijke video hieronder.

Dave is een artistieke jongeman, maar tijdens zijn carrière heeft hij nog niets van waarde gemaakt. Puur uit frustratie begint hij een doolhof in zijn woonkamer te maken en komt er tot overmaat van ramp in vast te zitten door magische valstrikken en wezens. Dave's vriendin Annie brengt een excentrieke reddingsgroep bijeen om hem te redden. In het doolhof ontdekken ze echter dat de bovennatuurlijke wereld continue van vorm verandert. Als kers op de taart krijgen ze ook met een bloeddorstige Minotaurus te maken die op hen jaagt.



Dave Made a Maze is een ode aan klassieke avonturenfilms uit de jaren 80, met een vrolijke noot en veel meer slachtoffers. De cast bestaat o.a. uit Nick Thune, Meera Rohit Kumbhani, Adam Busch, Scott Krinsky en Kirsten Vangsness. Watterson vervult zelf geen rol. Tijdens het aankomende Slamdance Film Festival, wat plaatsvindt van 20 t/m 26 januari, gaat de film in première.


Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair