Algemeen

Trailer 'The Fast & Furious'-kloon 'The Fast & The Fierce'... met vliegtuigen!

"Krijg me op dat vliegtuig!"

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Doe je gordel om en zet je schrap. Hieronder zie je de trailer voor The Fast & The Fierce, een soort van kloon uit de doos de bekende filmkloon-maatschappij Asylum. Dit keer nemen ze in zekere zin The Fast & Furious-franchise op de hak middels een soort vliegtuigachtervolgingsfilm. Goed? Nee. Vermakelijk? Oordeel zelf!

Voor wie onbekend is met Asylum. Dit is de maatschappij achter onder meer de Sharknado-franchise en veelzeggende titels als Snakes on a Train, Pirates of Treasure Island, Transmorphers, War of the Worlds 2: The Next Wave, The Terminators, Titanic II, Battle of Los Angeles, Atlantic Rim, Independents' Day en ga zo nog maar een tijdje door.

The Fast & The Fierce verschijnt waarschijnlijk snel op VoD en nog waarschijnlijker is de trailer voor velen al voldoende. Misschien kunnen zij beter wachten op het later dit jaar te verschijnen The Fate of the Furious.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Wauw.. Dit kan niet anders dan echt slecht zijn.

Roeltje

Avatar

Waarom worden posters van dit soort films altijd zo lelijk gemaakt? De manier van kleurgebruik en 'resolutie' is heel typerend voor dit soort films. Ik kan het niet goed uitleggen, maar ik denk dat mensen snappen wat ik bedoel. Die posters zijn heel typisch en schreeuwen gewoon: goedkoop!

Filmgast2.0

Avatar

 @Roeltje Omdat er niet één persoon meewerkt die een vleugje van smaak bezit. Dus degene die de posters mag maken heeft waarschijnlijk hooguit drie Photoshop tutorials bekeken en is nu de creative art director senior van Asylum.

EntertainmentWatcher

Avatar

Die foto hier bovenaan de pagina doet me nogal denken aan die aanslag in het World Trade Centre.

nieuwslaatste nieuws

meest populair