Algemeen

Gerucht: Marvel Studios heeft 'Namor the Sub-Mariner' in ontwikkeling

Een van de oudste helden van Marvel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:31 in Algemeen
Marvel Studios lijkt zich voor te bereiden op Phase 4, het volgende grote hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe. Volgens Reel News Hawaii worden er vroege voorbereidingen getroffen voor de productie van een Namor the Sub-Mariner-film.


Het personage is een van de lastigste binnen de verdeelde filmwereld met Marvel-personages. Namor debuteerde in 1939 en de filmrechten werden in de jaren '90 verkocht aan Universal Pictures. Deze studio heeft nooit wat met de zeeheld gedaan. Daarnaast is het een mutant. En Marvel-mutanten mogen voor zover het lijkt alleen door 20th Century Fox gebruikt worden.

Maar nu lijkt Marvel toch met iets bezig. De kans bestaat dat Namor the Sub-Mariner wordt verkocht als Inhuman i.p.v. een mutant. Aangezien op Hawaii ook de tv-serie The Inhumans wordt opgenomen, zou Namor - de Aquaman van Marvel - ook zomaar in die serie te zien kunnen zijn.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Interessant. Captain Marvel erbij, Daredevil, geef Quicksilver een doorstart... is Marvel z'n eigen Justice League aan het maken?

Joslyn

Avatar

Volgens mij is Namor geen mutant. Hij is prins van Atlantis. De reden waarom Fox de rechten heeft/had is omdat Namor in het Fantastic

Patje3000

Avatar

@Ed
Lijkt er wel op.

Joslyn

Avatar

Four pakket zit/zat.

(wijzigen via smartphone werkt niet)

ridjieddo

Avatar

Joslyn: hij is een mutant hybride. Kan ook natuurlijk een Inhuman zijn die ze gespot hebben of aan het filmen zijn. Kan niet op z'n naam komen maar er bestaat dergelijk humanoid zeewezen onder de Inhumans

rainking

Avatar

Een Namor film? Ja, dan zouden ze de rechten op Fantastic Four moeten hebben, dan kun je werken richting een romance tussen Namor en Susan Storm.

Nou kunnen ze bij Fox ook gaan voor een verhaal waarin Susan de identiteit van Malice aanneemt, dan kunnen we een leuke scene verwachten waarin Reed Susan een flinke klap verkoopt, Hank Pym-style.

Beter dat de rechten terug naar Marvel gaan en ze een Annihilus-film maken ofzo.

Decepticon

Avatar

Dus de kans is dat Marvel Studios helemaal niet bezig is met een Namor film, maar dat de Marvel tv tak er mee bezig is........

Decepticon

Avatar

Voor een tv-serie, wellicht The Inhumans...

nieuwslaatste nieuws