Algemeen

Angela Langsbury gecast in 'Mary Poppins Returns'

Emily Blunt speelt de hoofdrol in de langverwachte sequel op de Disney-klassieker.

door Zilko Tarici om 08:49 in Algemeen
Angela Lansbury is de nieuwste toevoeging aan de cast van Disney-sequel Mary Poppins Returns, waarvan de opnames momenteel plaatsvinden in de Britse Shepperton Studios. Lansbury zal de rol spelen van de Balloon Lady. De legendarische actrice was vaker in Disney-films te zien, waaronder Bedknobs and Broomsticks.

Het team dat musical-verfilming Into the Woods maakte zal deze nieuwe versie van P.L. Travers bekende boek realiseren. De film speelt zich a in Londen tijdens de Grote Depressie en gaat over de nu volwassen Jane en Michael Banks en hun drie kinderen, die worden bezocht door de enigmatische Mary Poppins (Emily Blunt) na een tragische gebeurtenis. Met haar unieke magische krachten en de hulp van haar vriend Jack (Lin-Manuel Miranda) helpt ze de familie nu om weer plezier te hebben in hun levens. Colin Firth speelt de rol van William Weatherall Wilkins, directeur van de Fidelity Fiduciary Bank, Ben Whishaw zal de rol van de volwassen Michael Banks spelen en Meryl Streep werd onlangs nog gecast als Mary's nicht Topsy Turvy.

Rob Marshall zal de film regisseren en het script werd geschreven door David Magee. John DeLuca en Marc Platt nemen op hun beurt de rol van producent voor hun rekening. Mary Poppin Returns moet rond de kerst van 2018 onze bioscopen bereiken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Blijft maar doorgaan he :D.

vond 'Murder She Wrote' eerlijk gezegd best leuk als jong kind Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair